Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Nikolaj Kirk

Foredrag om gastronomi, fødevarekvalitet og bæredygtighed

Nikolaj Kirk

Prisvindende kok og forfatter særligt kendt fra Nak og Æd

Uforpligtende forespørgsel på Nikolaj Kirk

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Nikolaj

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Nikolaj Kirk blev for alvor et kendt ansigt i Danmark, efter han medvirkede i tv-programmer som Mad i kassen, Go’ morgen Danmark og ikke mindst det populære livsstilsprogram Nak og Æd om jagt og natur, som han laver i samarbejde med Jørgen Skouboe Møller.

Gastronomi er Nikolaj Kirks helt store passion, som han har skrevet mange bøger om og modtaget adskillige priser for. Desuden kan du opleve et spændende Nikolaj Kirk foredrag om emnet. I forlængelse af passionen for gastronomi søger Nikolaj Kirk konstant efter nye teknikker rundt omkring i verden, som kan inspirere ham til nye retter. Inspirationen kommer ofte fra de mange små lokalsamfund, hvor han får lov til at være en del af kulturen for en stund for at kunne lære nye teknikker. Når Nikolaj Kirk laver mad, er det vigtigste for ham de mange grundteknikker, der ligger bag hver enkel råvare. Alle råvarer er ligeværdige ifølge Nikolaj Kirk, hvad end det er en dansk kartoffel eller en dyr trøffel!

Nikolaj Kirk er udlært fra Hotel Imperial og Hotel Baltik i 1992-1993. Han har været køkkenchef på diverse restauranter, men valgte i 2003 at blive selvstændig. Desuden har han udgivet bogen ”Beretninger fra fremmede køkkener” og “Ild – Eventyrlig mad”. Få et underholdende og spændende indblik i hans gastronomi et Nikolaj Kirk foredrag.

Se foredrag med Nikolaj Kirk
Nikolaj Kirk foredrag

Fødevarekvalitet og bæredygtighed

I dette Nikolaj Kirk foredrag stiller han spørgsmålstegn ved råvarernes tilstand og produktionen af råvarerne. Formålet er at få sat fokus på vitaminer i råvarerne frem for tilsætningsstoffer. Han belyser bl.a., hvordan masseproduktion og effektivisering medfører generelt dårligere produkter, og hvordan det kan være, at vi nedprioriterer økologi og bæredygtighed.

Vi skal væk fra tankegangen om nemhed og fastfood, og i stedet fokusere mere på kreativiteten og fantasien i de danske køkkener!

Nikolaj Kirk foredrag

Gastronomisk opdagelsesrejse

Nikolaj Kirk har været på mange gastronomiske rejser rundt omkring i verden. I dette foredrag vil Nikolaj Kirk fortælle om de mange forskellige destinationer, som han har rejst til i forbindelse med at få forståelse af den pågældende madkultur, hvor gastronomiske forskelligheder udfordres og undersøges.

Et spændende Nikolaj Kirk foredrag hvor vi gennem billeder og fortællinger hører om hans uforudsigelige og fantastiske oplevelsesrejser gennem diverse lande. Alt lige fra jagt til køkkenteknikker i diverse lande vil blive belyst.

Foredraget varer 2 timer.

Nikolaj Kirk foredrag

Jagt og mad

Nikolaj Kirk vil blandt andet fortælle om, hvordan han får inspiration til at arbejde kreativt med naturstoffet på tv. Smager en husmår godt? Det er nogle af de spørgsmål, Nikolaj vil svare på i foredraget. Han vil desuden fortælle om, hvordan han arbejder med mad formidling og om hans holdninger til jagt og om vildtet, han går efter.

Referencer

Pisse fedt Nikolaj Kirk foredrag - Vi deler Nikolaj Kirks syn på jagtbranchen og tilgangen hertil!

Jonas Plagborg

Northern Hunting

Sammen med museets gæster glædede vi os over et super godt Nikolaj Kirk foredrag og demonstration. Fantastisk at Mikkel Maarbjerg var medhjælper - det er klasse!

Morten Kjelmann

Dansk Jagt- og Skovbrugsmuseum
Forespørg på Nikolaj Kirk

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99