5.00 ud af 5
Topanmeldt!Martin Kongstad
5 ud af 5
Vi brugte Martin Kongstad til et arrangement til Madens Folkemøde. Martin var supertjekket og førte arrangementet sikkert - og morsomt - fra ende til anden.
Anders Kroman Liin
BITVA/Dansk Erhverv
5.00 ud af 5
Topanmeldt!5 ud af 5
Vi brugte Martin Kongstad til et arrangement til Madens Folkemøde. Martin var supertjekket og førte arrangementet sikkert - og morsomt - fra ende til anden.
Anders Kroman Liin
BITVA/Dansk Erhverv
5 ud af 5
Vi brugte Martin Kongstad til et arrangement til Madens Folkemøde. Martin var supertjekket og førte arrangementet sikkert - og morsomt - fra ende til anden.
Anders Kroman Liin BITVA/Dansk Erhverv
Martin Kongstad
Martin Kongstad er forfatter, journalist og madanmelder blandt meget andet. I en årrække var han f.eks.- vært i interview- og madprogrammet Bearnaise er Dyrenes Konge på det hedengangne Radio24syv, og sidenhen på Heartbeats. I skrivende stund er han madanmelder og skribent på Weekendavisen. Han begyndte sin karriere som journalist for musikbladet Gaffa, da han var 21. Sidenhen har han været tilknyttet Euroman, Politiken, Berlingske og Weekendavisen.
Martin har skrevet bøgerne ”Han danser på sin søns grav” , ”Fryser jeg” , ”Kokken der holdt op med at rødme” og ”Casper” om komikeren Casper Christensen. Det er en anti-klassisk biografi, hvor Martin inddrager sig selv i beskrivelsen af hovedpersonen Casper.
Desuden har Martin lavet flere end 200 afsnit af den populære podcast-udsendelser ”Bearnaise er Dyrenes Konge”, hvor han spiser ude med forskellige gæster og anmelder en restauranten.
Book Martin Kongstad til et underholdende foredrag og bliv klogere på det kulinariske univers.