Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Line Risberg

Foredrag om unge og stoffer

Line Risberg

Forfatter og foredragsholder

Uforpligtende forespørgsel på Line Risberg

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Line

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Line Risberg har de sidste mange år rejst rundt i Danmark og holdt foredrag om misbrug for mere end 350.000 unge, deres forældre og for dem der til dagligt arbejder med misbrug eller ønsker indsigt i emnet.

Line bruger al sin tid på at holde foredrag om sine oplevelser med ecstasy, hvor hun advarer unge og deres pårørende om farerne ved at have et misbrug. Line har skrevet bogen ”Når festen er forbi”, som hun også holder et personligt foredrag om. Her belyser hun, hvad ecstasy gjorde ved hende, og hvilke konsekvenser det har medført.

Line var den flittige pige i skolen, som gjorde, hvad hun skulle, og der var store forhåbninger til hende. Alligevel lod hun sig friste til at tage en pille til en fest i London. Denne pille skulle vise sig at forandre Lines liv radikalt! En pille blev til flere piller. Ren optur til diverse fester, førte til ren nedtur med hukommelsestab, panikanfald og angst. Misbruget endte ud i selvmordsforsøg, som har ført til, at Line i dag er nødt til at tage medicin resten af livet. Line skriver bl.a. i omslaget på sin bog: ”Når jeg holder min medicin i hånden hver aften siddende på sengekanten, tænker jeg ofte på den nat på toilettet i London, med den første kvarte pille mellem mine fingre. Ecstasyen tog jeg i tolv weekender, medicinen skal jeg tage resten af livet”.

Se foredrag med Line Risberg
Line Risberg foredrag

Når festen er forbi!

Bliver det nogensinde uaktuelt at have en ærlig og saglig dialog om det at være ung og skulle eksperimentere? Går det nogensinde af mode at have et fælles udgangspunkt, når der skal snakkes om alkohol, hash og stoffer, forældre og unge imellem?

Line Risbjerg tager i foredraget udgangspunkt i sin egen erfaring og historie som tidligere misbruger. Det var et kort ’stof-eventyr’, som brat sluttede med et selvmordsforsøg og stadigvæk den dag i dag, har en stor indflydelse på hendes liv. I over 10 år har hendes liv været præget af dybe tvangstanker, depressioner, psykoser og en hjerneskade, som bl.a. betyder, at indlæringsevnen og hukommelsen er meget ødelagt. Udover den ødelæggende effekt som stoffer har på hjernen, så har det livsnødvendige medicin, som hun sandsynligvis skal tage resten af livet, også betydelige bivirkninger som vægtforøgelse, søvnproblemer, eksem, og væskeophobninger, ligesom det heller ikke er sikkert, at Line nogensinde kan få børn.

Hør et tankevækkende foredrag om de små valg med de store konsekvenser, som vi tager i ungdommen.

Foredraget henvender sig til unge, forældre, lærere og til dem, der arbejder med misbrug, som ønsker værktøjer, de kan bruge til at holde de unge væk fra stofferne, og til dem der ønsker indsigt i, hvilke signaler de unge sender, når de er ude i et misbrug. Foredraget tilpasses tilhørerne, hvad enten der er tale om børn, unge, behandlere, pædagoger, lærere, forældre eller andre.

Referencer

Line er ualmindelig sød og imødekommende, og hun er god til at fange et teenage-publikum - og lige så meget lærerne, som lyttede med. Meget vedkommende og levende fortælling

Mette Riis Holm

Flemming Efterskole
Forespørg på Line Risberg

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99