Nikolaj Kirk
4.50 ud af 5
Topanmeldt!5 ud af 5
Pisse fedt Nikolaj Kirk foredrag - Vi deler Nikolaj Kirks syn på jagtbranchen og tilgangen hertil!
Jonas Plagborg
Northern Hunting
4.50 ud af 5
Topanmeldt!5 ud af 5
Pisse fedt Nikolaj Kirk foredrag - Vi deler Nikolaj Kirks syn på jagtbranchen og tilgangen hertil!
Jonas Plagborg
Northern Hunting
5 ud af 5
Pisse fedt Nikolaj Kirk foredrag - Vi deler Nikolaj Kirks syn på jagtbranchen og tilgangen hertil!
Jonas Plagborg Northern Hunting
Nikolaj Kirk
4 ud af 5
Sammen med museets gæster glædede vi os over et super godt Nikolaj Kirk foredrag og demonstration. Fantastisk at Mikkel Maarbjerg var medhjælper - det er klasse!
Morten Kjelmann Dansk Jagt- og Skovbrugsmuseum
Nikolaj Kirk
4 ud af 5
En fantastisk dag med god teambuilding, anekdoter. Service var i særklasse og alt har ryddet op inden afsked - ALT...
Finn Moesborg PLM Group Danmark
Nikolaj Kirk
5 ud af 5
Engageret og generøst bidrag fra Nikolaj Kirk med en fin virkelyst og nysgerrighed i forhold til at matche hans foredrag med lige netop den rammesætning vi havde sat fra museets side: Et møde mellem mad, kunst og følelser!
Peter Ole Pedersen Vejle Museerne
Nikolaj Kirk
Gastronomi er Nikolaj Kirks helt store passion, som han har skrevet mange bøger om og modtaget adskillige priser for. Nikolaj er udlært fra Hotel Imperial og Hotel Baltik i 1992-1993. Han har været køkkenchef på diverse restauranter, men valgte i 2003 at blive selvstændig. Desuden kan I opleve et spændende Nikolaj Kirk foredrag om emnet. I forlængelse af passionen for gastronomi søger Nikolaj konstant efter nye teknikker rundt omkring i verden, som kan inspirere ham til nye retter. Inspirationen kommer ofte fra de mange små lokalsamfund, hvor han får lov til at være en del af kulturen for en stund for at kunne lære nye teknikker. Når Nikolaj laver mad, er det vigtigste for ham de mange grundteknikker, der ligger bag hver enkel råvare. Alle råvarer er ligeværdige ifølge Nikolaj, hvad end det er en dansk kartoffel eller en dyr trøffel.
Desuden har han udgivet bogen ”Beretninger fra fremmede køkkener” og “Ild – Eventyrlig mad”. Få et underholdende og spændende indblik i hans gastronomi et Nikolaj foredrag.
Book Nikolaj Kirk til et inspirerende foredrag om madkultur, råvarer og hvordan man kan integrere bæredygtighed i køkkenet.