Gå til primært indhold Gå til footeren

Foredragsholdere om Gastronomi

Gastronomi er mere end blot madlavning; det er en kunstform, der kombinerer smag, kultur og tradition. I vores foredrag udforsker vi madens historie, de forskellige kulinariske traditioner og den moderne gastronomis udvikling. Fra lokale råvarer til globale trends, gastronomi giver os mulighed for at opleve verden gennem smagsoplevelser. Oplev hvordan mad kan skabe fællesskab og forbindelser, og lær om de teknikker og innovationer, der former fremtidens madkultur. Deltag i en rejse ind i madens forunderlige verden!

Spørg på pris og dato

Find det perfekte match til dit event

Eller ring

35 12 12 99

Foredragsholdere om gastronomi

  • Martin Kongstad

    Madanmelder, skribent og forfatter med skarpt øje for madanmeldelsens kunst og detaljens vigtighed. Dykker ned i gastronomiens finesser og formidler med passion.
  • Kristian Ditlev Jensen

    Forfatter, kulturkommentator, litteraturkritiker og rejseskribent. Udforsker verden og litteraturens mange facetter.
  • Thomas Rode

    Kok, forfatter og tv-vært, der kombinerer passion for mad, træning og ernæring med eventyrlystne rejser. Inspirerer til et sundere og rigere liv.
  • Sif Orellana

    Cand.mag. i Litteraturvidenskab, passioneret madskribent og forfatter. Kombinerer kærlighed til familieliv, ord og mad.
  • Nikolaj Kirk

    TV-kok og forfatter.
  • Gordon P. Henriksen

    Passioneret lystfisker og kendt ansigt fra DR og National Geographic. Deler sin kærlighed til fiskeri og naturen med entusiasme og ekspertise.
  • Søren Ejlersen

    Innovator, kok og medstifter af Aarstiderne. Ildsjæl med fokus på grøntsager, miljø og livskvaliteten.

Find det perfekte match til dit event

Find det perfekte match til dit event

Brug for hjælp?

Telefon: 35 12 12 99

E-mail: kontakt@forfatterforedrag.dk