Gå til primært indhold Gå til footeren

Skarpe indsigter gennem engagerende foredrag

Lad os hjælpe dig med at finde det perfekte match

Vi svarer dig lynhurtigt og rådgiver dig gerne i forhold til at vælge den perfekte foredragsholder.

  • Ekspertforedrag til gode priser
    Få topkvalitet til en pris, der passer til dit budget.
  • Professionel service hele vejen
    Fra første kontakt til afsluttet event – vi sikrer en problemfri oplevelse.
  • Hurtig bookingproces
    Vi sørger for en effektiv og hurtig booking, så du kan fokusere på arrangementet.
Dyk ned i vores udvalg her

Anbefalede foredragsholdere

  • Morten D. D. Hansen

    Tv-vært, naturvejleder og biolog er kendt for sin faglige dygtighed og humoristiske tilgang til formidlingen af den danske natur.
  • Nils Villemoes

    Eftertragtet foredragsholder inden for ledelse, og tidligere lektor på Handelshøjskolen. Han er uddannet cand. merc., samt autodidakt ekspert i ledelse, udvikling og strategi.
  • Steffen Kretz

    Udenrigskorrespondent og nyhedsvært på DR, journalist, forfatter, ordstyrer og foredragsholder.
  • Vincent F. Hendricks

    Debattør og Dr.phil, ph.d., og professor i formel filosofi ved Københavns Universitet og leder af Center for Information og Boblestudier
  • Emma Holten

    Engageret feministisk aktivist og forfatter, kendt for stærke foredrag om ligestilling og samtykke. Inspirerer til dialog og forandring med passion og viden.
  • Kristian Leth

    Multitalentfuld forfatter og musiker, der med sin debattørhat på, udforsker og udfordrer samfundets normer.
  • Glenn Bech

    Prisvindende forfatter og psykolog, der mestrer at forene dyb menneskelig indsigt med medrivende fortællinger. Inspirerer til forståelse og refleksion.
  • Nikolaj Sonne

    Erfaren foredragsholder og journalist, dykker ind i etikkens og fejlbarlighedens komplekse verden inden for teknologi.
  • Anders Morgenthaler

    Kreativ og humoristisk filminstruktør samt tv-vært. Dedikeret til at fremme klimabevidsthed gennem underholdning. Skaber med budskab.
  • Rane Willerslev

    En af Danmarks absolut mest efterspurgte foredragsholdere. Professor i Socialantropologi.
  • Vicky Knudsen

    Biolog og foredragsholder inviterer til opdagelse i Vickys vilde verden. Oplev Danmarks fantastiske natur, dyr og planter

Her kan du se vores referencer - dem er vi rigtig glade for

Vi samler på glade kunder og sætter en ære i, at bidrage konstruktivt til at matche vores kunder med de perfekte foredragsholdere.

5 ud af 5

Her har vi kun mødt venlighed, hjælpsomhed og pligtopfyldenhed blandt jeres dygtige ansatte. Vi kunne sagtens være tilbøjelige til at benytte jeres service igen.

Athenas

5 ud af 5

Forfatterforedrags service har været hurtigt, præcis og forstående. Jeg ser frem til kommende samarbejder.

Athenas

5 ud af 5

Fik en opringning nogle dage før mødet, hvor vi delte de udfordringer der er i en virksomhed med relativ få medarbejder, men med rigtig mange kunder stor spredning på uddannelsesordfører økonomisk formåen.

Athenas

5 ud af 5

Fantastisk service, hvor der bliver gået langt for at nå hinanden. Vi vender i hvert fald tilbage næste gang, vi har behov for en oplægsholder.

Athenas

5 ud af 5

Et meget behageligt forløb. Hurtige og brugbare svar på de spørgsmål som dukkede op undervejs. Så tak for en god oplevelse.

Athenas

5 ud af 5

Det var utrolig nemt at booke igennem forfatterforedrag. Min kontaktperson svarede med det samme igennem hele forløbet. God service og fint at der bliver fulgt op efterfølgende, efter foredragsholderen har været ude.

Athenas

5 ud af 5

Der har været rigtig fin kommunikation og vejledning undervejs.

Athenas

5 ud af 5

Dejlig og hurtig information, sjældent har jeg fået svar så hurtigt, meget behjælpsom service.

Athenas

5 ud af 5

Altid fantastisk professionel og rettidig service!

Athenas

5 ud af 5

Alt forløb som det skulle. Det var rigtig god service fra start til slut.

Athenas

5 ud af 5

Hurtig, effektiv og professionel service.

Athenas

5 ud af 5

Kæmpe samarbejdsvillighed og god service med at påminde og hjælpe, når der har været udfordringer med fx. nye datoer. TAK

Athenas

5 ud af 5

Meget professionelt, hvor alle detaljer i kontrakten er klart beskrevet og aftalt. Ingen løse ender. Og forventningsafstemning i god tid før foredraget.

Athenas

Bedømt 5.00/5 baseret på 13 kundeanmeldelser

Athenas

Populære emner

  • Kunstig intelligens (AI)

    Kunstig intelligens (AI) er en teknologi, der revolutionerer både samfund og erhvervsliv. Gennem foredrag om kunstig intelligens kan du få indsigt i, hvordan AI fungerer, dens potentiale til at løse komplekse opgaver, og hvilke etiske overvejelser, der følger med udviklingen. Foredragene dækker emner som maskinlæring, automatisering og fremtidens teknologi, og de udforsker, hvordan AI vil forme vores liv og arbejdsmarked i de kommende år.

  • Forandringsledelse

    Kæmper I med utryghed, utilfredshed og stress, når forandringer skyller ind over virksomheden? Forfatterforedrag' populære foredragsholdere om forandringsledelse kan hjælpe jer af med netop de problemer. På baggrund af erfaring og forksning kan de give jer redskaberne til at opnå større trivsel og arbejdsglæde under forandring. Rådene kan tages i brug med det samme, og I kan anvende dem igen og igen, når det bliver nødvendigt. Forandringer stopper trods alt aldrig helt.
  • Klima

    Klima og bæredygtighed er et omdiskuteret emne. Hvordan er vi bedst mod kloden - både som enkeltpersoner og organisationer? Forfatterforedrag' vidensrige foredragsholdere giver jer svar på problemstillinger som denne. De hjælper jer med at finde hoved og hale i, hvad der egentlig har en positiv effekt på klimaet, og hvilke handlinger I skal undgå. Inden for dette felt findes der masser af fup og fakta - lær at spotte forskellen.
  • Kommunikation

    Kommunikation er noget af det absolut vigtigste, hvis vi ønsker at opnå trivsel eller arbejdsglæde på en arbejdsplads eller i andre fællesskaber. Ofte er det dog svært at finde frem til den helt rette rytme. Foredragsholderne nedenfor kan alle give deres absolut bedste råd til, hvordan I bedst kommunikerer med hinanden. Få den stemning og det sammenhold, som I drømmer om, med et foredrag, der giver jeg de helt rette redskaber.
  • Diversitet

    Diversitet refererer til anerkendelsen og inklusionen af forskellige typer mennesker og perspektiver i samfundet. Dette omfatter, men er ikke begrænset til, forskelle i race, køn, seksuel orientering, kultur, etnicitet, religion, alder, fysisk evne og socioøkonomisk status. I moderne samfund lægges der vægt på at skabe et inkluderende miljø, hvor forskelligheder ses som en styrke og en kilde til berigelse. Hvorfor er foredrag om diversitet vigtigt? I erhvervslivet, uddannelse og samfundslivet generelt, er der en stigende bevidsthed om vigtigheden af diversitet. Det ses som en måde at fremme innovation, kreativitet og en dybere forståelse af forskellige kunders og borgernes behov. Desuden er der en stigende forståelse for, at inklusion – det vil sige, at alle føler sig værdsat, respekteret og som en integreret del af fællesskabet – er afgørende for at opnå ægte diversitet. I nutidens globaliserede verden, hvor grænser bliver mere flydende, og interaktioner mellem forskellige kulturer er hyppige, bliver diversitet og inklusion endnu vigtigere. Det handler ikke kun om at have en mangfoldig befolkning eller arbejdsstyrke, men også om aktivt at værdsætte og integrere de unikke bidrag, som hver enkelt person kan tilføre.
  • Iværksætteri

    Iværksætteri handler om at omsætte drømme til virkelighed. Selv erfarne iværksættere søger konstant inspiration og motivation. Foredrag om iværksætteri tilbyder uvurderlig inspiration og indsigt. Foredragsholdere, der har haft succes som iværksættere, deler deres unikke historier og strategier. Iværksætteri dækker alt fra salg og markedsføring til innovation. Foredragene kan tilpasses dine specifikke behov og interesser. Book et foredrag om iværksætteri for autentiske indsigter fra succesfulde iværksættere. Deling af deres erfaringer engagerer og motiverer dine deltagere. Perfekt til kommuner og erhvervsforeninger, der ønsker at styrke iværksætterånden. Lad os inspirere og motivere din næste begivenhed!

  • Miljø

    Miljøet er en af de største udfordringer i vores tid, og det kræver handling fra både enkeltpersoner, virksomheder og regeringer. Gennem foredrag om miljø kan du få indsigt i aktuelle klimaforandringer, bæredygtighedsprincipper og de løsninger, der skal til for at sikre en bedre fremtid. Foredragene dækker emner som grøn teknologi, miljøpolitik og klimakrise, og de giver konkrete redskaber til, hvordan vi kan reducere vores aftryk og arbejde for en mere bæredygtig verden.

  • Ledelse

    Ledelse af en arbejdsplads eller en gruppe kan være en udfordring. Der kan være mange personlighedstyper, du skal tage højde for, og hvordan skal du håndtere det? Foredragsholderne nedenfor kan alle give deres bedste råd og redskaber til, hvordan du bedst muligt kan lede dine medarbejdere. Nogle gør det på baggrund af flere års erfaring, og andre gør det på baggrund af forskning. Uanset hvad får du solid viden om, hvordan du kan udføre rollen optimalt.
  • Motivation

    Motivation er nøglen til at opnå både personlige og professionelle mål. Gennem foredrag om motivation kan du lære at identificere og udvikle din indre drivkraft, så du kan overkomme forhindringer og nå dine mål. Foredragene giver inspiration til at sætte realistiske mål, opretholde motivationen og skabe positive vaner, der fører til succes. Du får praktiske redskaber til at fastholde din motivation og skabe vedvarende forandring i både arbejdsliv og privatliv.

  • Arbejdsglæde

    Arbejdsglæde bliver ofte glemt i hverdagens stress og jag. Det skyldes tit, at et arbejdsmiljø kan være presset, fordi vi er så fokuserede på præstationer. Vi glemmer anerkendende kommunikation og trivsel i virksomheden - hvad blev der af arbejdsglæde? Vores foredragsholdere kan hjælpe jer med igen at holde af hverdagen og booste jeres sammenhold. I får redskaber til at forbedre både det psykiske arbejdsmiljø og det fysiske arbejdsmiljø. Nedenfor ser du vores topengagerede foredragsholdere om arbejdsglæde, der er klar til hjælpe jeres organisation i gang med den gode trivsel.

Tidligere EU-kommissær og dansk minister, kendt for sit engagement i klima- og miljøpolitik. En visionær leder i den grønne omstilling.

Fra ord til handling: Demokrati, EU og klimahåndtering.

Trender nu

Connie Hedegaard

De 10 vigtigste begivenheder i Verdens historiens – fra 10.000 f.Kr. til 2025

I marts 2025 udkommer den tredje store bog i Lars Hovbakke Sørensens trilogi fra Gyldendal om Danmarks, Europas og Verdens historie: Verdens historie. Fra oldtiden til i dag (Gyldendal 2025). <

Nyt foredrag

Lars Hovbakke Sørensen

Lisbet Dahl er en folkekær skuespiller og revystjerne, og Lukas Birch er en kendt skikkelse i dansk kulturliv, som revydirektør, forfatter og kulturel iværksætter.

Et liv i fortællinger

Ny foredragsholder

Lisbet Dahl og Lukas Birch

Foredragsholdere om Iværksætteri

Iværksætteri handler om at omsætte drømme til virkelighed. Selv erfarne iværksættere søger konstant inspiration og motivation. Foredrag om iværksætteri tilbyder uvurderlig inspiration og indsigt. Foredragsholdere, der har haft succes som iværksættere, deler deres unikke historier og strategier. Iværksætteri dækker alt fra salg og markedsføring til innovation. Foredragene kan tilpasses dine specifikke behov og interesser. Book et foredrag om iværksætteri for autentiske indsigter fra succesfulde iværksættere. Deling af deres erfaringer engagerer og motiverer dine deltagere. Perfekt til kommuner og erhvervsforeninger, der ønsker at styrke iværksætterånden. Lad os inspirere og motivere din næste begivenhed!

Populært emne

Iværksætteri

Nils Villemoes

Mærk stemningen fra et foredrag

"De fleste mennesker vil gerne more sig. Og samtidig vil de gerne lære noget. Hvis man kan slå de to ting sammen, så går det hele op i en højere enhed."

Foredrag, der giver indsigt, inspiration og bidrager til en kvalificeret debat

Forfatterforedrag.dk tilbyder et omfattende udvalg af inspirerende foredragsholdere, der hver især er eksperter på deres felt. Vi formidler ikke blot forfattere, men også en bred vifte af spændende personligheder, der kan levere foredrag om emner som ledelse, motivation, arbejdsglæde, politik og mange andre aktuelle og relevante temaer.

Vores foredragsholdere er ikke kun dygtige formidlere, men også eksperter med dybdegående viden, som de formidler med engagement og indsigt. Uanset om du søger inspiration til at styrke virksomhedskulturen, forbedre medarbejdertrivsel eller få indblik i komplekse samfundsstrømninger, har vi en foredragsholder, der matcher dine behov.

Hos Forfatterforedrag sikrer vi, at dit arrangement bliver en succes ved at finde den rette foredragsholder til netop jeres formål. Vi tilbyder foredrag af høj standard inden for alt fra stress og trivsel til videnskab og kultur. Uanset dit budget eller geografiske placering kan vi skræddersy en løsning, der passer til dine ønsker. Vores erfaring og brede netværk af foredragsholdere giver os mulighed for at matche dig med den helt rette profil til at løfte dit arrangement og skabe varig inspiration hos dit publikum.

Hvorfor vælge et foredrag til mit arrangement?

Et foredrag er en effektiv måde at styrke virksomhedens eller organisationens kultur på. Hos Forfatterforedrag tilbyder vi erfarne foredragsholdere, der er specialiserede i relevante emner, som gavner jer. Vidensdeling er kernen i et godt foredrag, og vores foredragsholdere leverer netop det.

Foredragene kan øge motivationen og sammenholdet blandt medarbejdere, samtidig med at de skaber en positiv stemning på arbejdspladsen. Vores mange års erfaring sikrer, at vi leverer høj kvalitet og skræddersyede løsninger.

Vi tilbyder fleksibilitet i varigheden og muligheden for at inkludere workshops eller dagsarrangementer. På vores hjemmeside kan I finde emner og foredragsholdere, der passer til jeres behov.

Vores team står klar til at hjælpe med planlægning og valg af den rette foredragsholder, så I får en unik og inspirerende oplevelse.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Hvordan kan jeg booke en foredragsholder og/eller moderator?

Start med at indsende en forespørgsel, hvor du giver os så mange detaljer som muligt om dit arrangement, herunder målsætning, type publikum, budget, tema og den type foredragsholder og/eller moderator, du søger. Herefter vil vi anbefale foredragsholdere og/eller moderatorer, der passer til dine kriterier og budget. Når du har udvalgt dine favoritter, tjekker vi deres tilgængelighed og interesse. Når du har valgt en foredragsholder og/eller moderator, sender vi en bekræftelse for at færdiggøre aftalerne.

Kan jeg booke foredragsholdere eller moderatorer, der ikke er på hjemmesiden?

Absolut. Vi har adgang til et stort netværk af foredragsholdere og moderatorer verden over. Selv hvis en foredragsholder eller moderator er eksklusiv hos et andet bureau, kan vi ofte indgå en co-brokerage-aftale, så omkostningerne for dig forbliver de samme. Der er dog nogle foredragsholdere og moderatorer, der ikke indgår i co-brokerage-aftaler, og i de tilfælde vil vi informere dig og forklare, hvordan du kan kontakte dem direkte.

Tilbyder I support efter booking af en foredragsholder og/eller moderator?

Ja, vi sikrer os, at du har valgt den rette foredragsholder og/eller moderator, og at personen er fuldt forberedt til arrangementet. Vi leverer promomateriale, opdaterede foredragsholderprofiler og tekniske krav. Desuden sender vi en godkendt introduktion til arrangementet og koordinerer foredragsholderens rejse og ophold. Vi kan også hjælpe med rabatter på eventuelle bøger, foredragsholderen måtte have.

Hvilke ekstra omkostninger kan jeg forvente udover prisen på foredragsholderen eller moderator?

Du er ansvarlig for standardudgifterne. Dette kan inkludere rejseomkostninger fra foredragsholderens lokation til arrangementet (førsteklasses billetter til lange afstande, business class til korte afstande, kilometerpenge eller professionel transportservice) samt ophold og måltider, hvis nødvendigt. Hvis der kræves visum, vil disse omkostninger også være dit ansvar.

Hvad sker der, hvis foredragsholderen eller moderator må aflyse på grund af en nødsituation?

I det sjældne tilfælde, at en foredragsholder eller moderator må aflyse på grund af en nødsituation, vil vi gøre vores bedste for at finde en passende erstatning. Hvis en erstatning ikke er acceptabel, sørger vi for, at din organisation får en fuld refusion. For at beskytte dit arrangement, især hvis det er afhængigt af foredragsholderens tilstedeværelse, anbefaler vi, at du tegner en eventforsikring.

Lad os hjælpe dig med at finde det perfekte match

Vi svarer dig lynhurtigt og rådgiver dig gerne i forhold til at vælge den perfekte foredragsholder.

Brug for hjælp?

Telefon: 35 12 12 99

E-mail: kontakt@forfatterforedrag.dk